De horeca kenmerkt zich door flexibiliteit, creativiteit en ondernemersschap. Afwachten? Nee. We zien de meest creatieve ideeën ontstaan.

Voorraad gebruiken
Om waste te voorkomen wordt voorraad gebruikt om sauzen, soepen en mise-en-place te maken wat ingevroren wordt om later te gebruiken.

Bezorgen
Veel horecabedrijven kiezen ervoor om te gaan bezorgen. Ook wanneer ze dit voorheen nog niet deden. Benieuwd of dit rendabel is? Dit is de financiële afweging die u moet maken. 

Samenwerkingen
Er ontstaan samenwerkingen waarbij horecamedewerkers wordt ingezet bij bedrijven die nu extra handjes nodig hebben.

Stop voedselverspilling
Onverkochte gerechten die niet voor later bewaard kunnen worden, kunnen makkelijk aangeboden worden aan het uitgebreide netwerk van de efficiënte app Too Good To Go.

Blijf in controle
Een mooi moment om werkwijzen te evalueren, uw team te trainen, efficiëntie van je foodcosts onder de loep te nemen, de personeelsplanning te professionaliseren, etcetera.

Voorbereiding
Bereid u voor op het moment dat komen gaat, wanneer de horeca weer open mag. Wat voor veranderingen kunt u nu aanbrengen in uw inrichting om straks snel te kunnen handelen? Bekijk ons uitgebreide webshop met 1,5 meter middelen: vol met oplossingen voor uw onderneming.

Wilt u advies? Neem contact met ons op via de contactformulieren aan de rechterkant van deze pagina.