Nee, dit is een initiatief vanuit Kitchen Create waarmee we niet pretenderen een oplossing te hebben tegen het verspreiden van het coronavirus. Met deze schermen biedt u uw gasten en medewerkers meer geborgenheid en een veilig gevoel.

Het creƫren van 1,5 meter afstand is niet het doel van de 1,5 meter middelen producten; het doel is afscherming. Voor het in acht nemen van de 1,5 meter afstand moet er in de lay-out van uw bedrijf wellicht wat veranderd worden. Hier kunnen wij u ook bij helpen tegen betaling:

  1. Een nieuwe indelingstekening maken waarbij we de 1,5 m afstand verwerken in de lay-out. Het gevolg kan zijn dat u de overtollige meubelen op moet slaan en uw zaak er mogelijk minder gezellig uit ziet.
  2. U laat uw lay-out gelijk en neemt minder tafels in gebruik; daarmee behoudt u de sfeer. Voor de tafels die niet in gebruik zijn, leveren wij duidelijke maar sympathieke bordjes die u op deze tafels kunt plaatsen om uw gasten te informeren.

Het staande scherm van 1,5 meter middelen heeft een stevige basis met een kruisvoet waardoor deze stabiel op de grond staat. Het geheel is niet zwaar van gewicht waardoor het bij een flinke stoot om kan vallen, maar door de materiaalkeuze kan het mensen verwonden of materialen beschadigen.

Ja, doordat hij licht van gewicht en vrijstaand, is het scherm makkelijk te verplaatsen.

Wij verkopen voor de schermen een extra tafelsteun. Daarmee is het scherm ook los op tafels te plaatsen zonder dat deze aan het tafelblad moet worden gemonteerd.

De schermen zijn gemaakt van plexiglas en RVS. Deze delen reinigt u met een licht vochtige doek en reinigingsmiddelen. Het kunststof venster kunt u reinigen met desinfectie reinigingsdoekjes. Let op! Spuit nooit rechtstreeks vocht of reinigingsmiddel op het product.

Ja, dat is mogelijk bij een bestelvolume van minimaal 50 stuks. Neem hiervoor contact met ons op via info@1-5metermiddelen.nl.

Tot onze spijt is dat niet mogelijk.

De producten van 1,5 meter middelen worden op maat en aanvraag gemaakt. Hierdoor wordt er niet onnodig geproduceerd.

Plexiglas is er in verschillende maten, soorten en prijsklassen. Wij verkopen een normale gangbare kwaliteit die niet jaren meegaat. De platen zijn breekbaar en kunnen scheuren door stevige aanraking.